MAJOITUS

 
Avatessani kotini kokous- ja majoitustoimintaan, poikkeaa Töyrylän kartanohotelli majoituksen liiketoimintaidealtaan (=house-guest) ja upeine interiööreineen muista kartanohotelleista Suomessa.

House-guest majoitus tarkoittaa, että kaikki Töyrylän tilat keittiöstä ja kirjastosta kauniisiin saleihin ovat käytössänne, kuin olisitte hyvän ystävän maaseutukartanossa vierailulla. Tasokkaat vierashuoneet ovat tietysti privaattialuettanne kuten hotellissa.

Kartano on avoinna tilaisuuksiin ja juhliin ympäri vuoden, samoin hotellimme ryhmille. Yksittäisten hotellihuoneiden varaus on avoinna kesäkaudella 19.5-10.9 välisen ajan.

Huoneet

Kuusi vierashuonettamme sijaitsee kartanon toisessa kerroksessa. Kaikki viehättävät vierashuoneet ovat erilaisia ja tyylikkäästi sisustettuja kartanohenkeen aidolla antiikilla. Kaikissa huoneissa on TV, marmorilaatoitettu kylpyhuone lattialämmityksellä (WC, suihku tai kylpyamme). Lisäksi kesäsesongilla on romanttisia aittavierashuoneita piharakennuksissa. Kartanoaamiainen kuuluu huonehintaan.

VARAA MAJOITUS

fiSuomi