Hurmaannu kartanoromantiikasta ja entisaikojen eleganssista.

Töyrylän kartanohotelli on ylellinen majoitus-, juhla- ja kokouspaikka Artjärvellä; noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 30 minuuttia Lahdesta Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen rajalla.

Vuosisatojen ajan Töyrylän kartano on ollut aina yksityisomistuksessa; se on tarjonnut sukupolvelta toiselle elinkeinon ja sen nykyinen päärakennus vuodelta 1879 on antanut ylelliset puitteet niin kodille kuin seuraelämälle.

Ihastu ja nauti pieteetillä entisöidyistä hienostuneista interiööreistä ja antiikista, jotka henkivät aitoa maalaiskartanon tunnelmaa. Sama tunnelma löytyy myös kaikista vierashuoneistamme ja kokoustiloistamme.

Kartano on avoinna tilaisuuksiin ja juhliin ympäri vuoden, samoin hotellimme ryhmille. Yksittäisten hotellihuoneiden varaus on avoinna kesäkaudella 19.5-10.9 välisen ajan.

GALLERIA

KARTANOKIERROKSET


Tervetuloa kartanokierrokselle Töyrylän kartanoon. Järjestämme kartanokierroksia ryhmille (>6 henkilöä) ympäri vuoden. Tutustu Töyrylän upeisiin saleihin ja antiikkikokoelmaan kartanokierroksillamme: Säätyläisaikaa Töyrylän kartanossa tai Sibelius-suvun vaiheet.

Kartanokierrokset kestävät 1-2 tuntia ja voitte yhdistää kierrokseen kartanon kahvituksen.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Yhteystiedot

Osoite
Värjärintie 2 16230 Artjärvi (Orimattila)
Yhteys
info(a)toyrylankartano.fi +358 45 1466044

    Satoja kuvia #Töyrylänkartano Instagram
    fiSuomi